Vælg en hoveddør der lukker masser af lys ind

18 august 2022 Camilla Sørensen

editorial

Hvis du står og skal til at investere i en ny hoveddør, er det vigtigt, at du vælger den rigtige. Der findes nemlig mange forskellige hoveddøre på markedet, og det kan være svært at vide, hvad der er bedst for dig.

I denne artikel giver vi dig et par tips til, hvordan du vælger hoveddøren – læs med her! Vi anbefaler desuden et sted, hvor du kan købe din dør – nemlig hos klarwindows.co.uk, hvor de fremstiller hoveddøre på mål i deres egen fabrik i Estland af FSC-certificeret træ. De byder desuden på 10 års garanti og prismatch.

Men inden du når så langt, skal du vælge den rette hoveddør, og det gør du ved at overveje neden stående faktorer.

Vælg den rigtig hoveddør

Først og fremmest er det vigtigt at overveje sikkerheden, når du skal vælge hoveddør. Det kan være en god idé at investere i hoveddøren med tre låse, hvis du bor et sted med høj risiko for indbrud. Det kan også være en god idé at vælge hoveddøren med hængsler på indersiden, hvis det er muligt.

dør

Designet er selvfølgelig også vigtigt – hvad skal hoveddøren signalere om dit hjem? Skal den have et klassisk eller moderne udtryk? Og hvilken farve passer bedst til husets ydre? Hvis du overvejer at få en hoveddør med et fastkarmsvindue, skal du også tage stilling til designet herpå.

Hvis du gerne vil have en hoveddør, der holder varmen bedre, kan det være smart at investere i en hoveddør med høj U-værdi (energiruder). Herved sikrer du også et lavere energiforbrug – hvilket kan spare dig penge på lang sigt.

Prisen er selvfølgelig også en vigtig faktor, når man skal købe hoveddør. Dette er dog ikke altid den mest betydningsfulde faktor – ofte vil det være en fordel at investere i en høj kvalitetshoveddør, fremfor at gå på kompromis med kvaliteten for en lav pris.

Som nævnt anbefaler vi hos klarwindows.co.uk, hvor du kan få hoveddøren skræddersyet til netop dine behov og ønsker – måske du ønsker en fransk hoveddør eller en hoveddør med vindue? Uanset hvad finder du den der – ser bare her: https://klarwindows.co.uk/external-doors/doors-with-sidelights.

Flere Nyheder