Tjeklisten til din hjemmeside

24 februar 2018 Anders Lundtang Hansen
Tjeklisten til din hjemmeside

Nu har du endelig fået fremstillet en hjemmeside, men er du nu helt sikker på, at du har de helt basale ting på plads? Vi gennemgår nogle af de mest fundamentale aspekter ved din hjemmeside, så du kan lave god seo optimering

Du skal ikke blive nervøs, hvis du allerede har eksekveret din hjemmeside, for du kan stadig nå at ændre de basale ting ved den, så du kan sørge for at lægge en god SEO-strategi.

Måske vil du have svært ved at skulle ændre på din hjemmeside, nu du endelig er nået i hus med den, men et godt engelsk fagudtryk lyder netop: “Kill your darlings”.

Her mener vi selvfølgelig ikke, hvis du har lavet det geniale tekstindhold og skaffet egenproducerede billeder som supplement til teksterne. Nej, vi tænker ganske enkelt på ting som: Indlæser din hjemmeside hurtigt nok? Har du valgt den rette server? Og mange flere ting.

Vi kan lige opridse nogle af punkterne, du skal have styr på, hvis du vil have de vigtigste ting klaret, så du har et godt udgangspunkt til at lægge en strategi til søgemaskineoptimering:

– Hosting
– Sikkerhed
– Hastighed
– HTML
– Strukturerede data
– Accelererede mobilsider
– Mobilvenlighed
– Above the fold
– Skriftstørrelse

Nogle af tingene ovenover afslører næsten med det samme, hvad der er tale om, men nogle andre emneområder kan lyde kryptiske.
Det er dog en god idé at sætte sig ind i emnerne, så du har en god grobund for at lave SEO på din hjemmeside

Flere Nyheder