Skillevægselementer til lige dit bestemte projekt

18 januar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Sådan nogle skillevægselementer er et godt bevis på, at man nu om dage kan lave flere dele af et hus med det samme forud, så man har dem parat, når man skal bruge dem.

Man behøver ikke støbe dem på stedet eller begynde at regne ud, hvad de skal være, når man begynder at bygge for eksempel en bolig.

Heller ikke skal man på samme måde tage højde for, at et hus kan dreje sig, sætte sig med videre, som man ser det med de gamle bindingsværkshuse, for man har nogle mere stabile elementer at bygge med, og der er nok også en stor chance for, at man bygger noget andet senere.

Nu om dage ved man også med større sikkerhed forud, hvad man vil bygge, og hvad dimensionerne er.

Tingene er således – for at sige det lige ud – timet og tilrettelagt, så man bare skal lægge en bestilling på det, som man skal bruge til at bygge et hus.

image

Skillevægselementer er med til at fuldende bygningen

Sådan noget kan man også regne med med antallet og dimensionerne af skillevægselementer, som en entreprenør kan regne ud på forhånd, så man har dem tegnet helt præcist, hvorefter man bare skal bestille dem fra den rette leverandør.

Man behøver heller ikke få dem alle leveret med det samme, hvis man nu skal bruge nogle færre ad gangen, så de ikke alle står og fylder på samme tids på byggepladsen.

Det er en af grundene til, at man kan se, at der den ene dag er gjord plads til at bygge på en grund, og den næste er der skudt en etage flere op med et hus.

Man har nemlig allerede de skillevægselementer i baghånden, så man er klar til at kunne bruge dem, så snart de kommer på tale.

Det kan næsten ikke blive nemmere!

Flere Nyheder