Hvem kan have gavn af sexlegetøj?

11 februar 2019 Anders Lundtang Hansen
Hvem kan have gavn af sexlegetøj?

Der findes nogle udbredte misforståelser omkring sexlegetøj, som vi i denne artikel vil forsøge at komme til livs, så vi forhåbentligt i fællesskab kan være med til at nedbryde tabu omkring det at benytte sig af sexlegetøj.

Fordomme er blandt andet:

1) Sexlegetøj er noget, ‘perverterede’ mennesker benytter sig af.

2) At inddrage sexlegetøj er en falliterklæring for ens sexliv, både som enlig, i par eller en anden konstellation.

For det første er det vigtigt at slå fast, at sexlegetøj er noget, som alle slags mennesker kan og eventuelt bør benytte sig af.

Den forvrængede opfattelse af, hvad sexlegetøj er for en størrelse, hænger måske sammen med en fiktiv opstilling i medier, film, sange og videre, hvor sexlegetøj bliver opstillet som noget ekstremt, der gør mere skade end gavn.

Lad os i den forbindelse komme med en analogi: Hvis du skal lave den perfekte ret af mad, så skal du jo også starte i det små for at blive god til at lave en større ret.

Når du så er blevet god til at lave en stor ret, kan det være, du bliver ved den, men det kan også være, du låser dig fast på en mellemstation af denne ret.

Og du ville vel ikke bare servere en tør skive rugbrød og sige, at dette var et højbelagt smørrebrød, vel?

Mad-sammenligningen er til for at understrege, at nogle mennesker er mere nysgerrige på deres sexualitet end andre, og det hænger blot sammen med en personlig opfattelse og har ikke noget at gøre med, om man er mere ‘mærkelig’ end andre.

Man har måske bare en større sex-appetit, så man måske besøger en sexshop mange gange i løbet af en måned for eksempel.

Ligeledes kan det at inddrage sexlegetøj i soveværelset også være en metode til at opnå det ‘ekstra’ i sexlivet, som man kun kan nyde fuldt ud på den måde.

For nogle mennesker bliver sexlegetøj et supplement til sexakten i visse tilfælde eller altid, men det har intet at gøre med, at sexlivet er dødt – tværtimod!

Flere Nyheder