Gulvafslibning kan øge værdien af din bolig

13 november 2019 Frederik Mikkelsen
Gulvafslibning kan øge værdien af din bolig

Har man trægulv ved man at de for tid til anden kan begynde at falme i udseendet. Det betyder ikke at gulvet er ved at gå i forfald med at gulvet er blevet udsat for tidens tand og er begyndt at vise tegn på slid. De fleste gulve bliver overfladebehandlet efter de er blevet slebet af samme årsag. For ved at overfladebehandle gulvet uanset om det er olie eller lak, så er det olielaget eller lakken, som bliver slidt og ikke selve gulvet. Det betyder at man relativt simpelt kan få slebet gulvet og fjerne overfladebehandlingen og slibe et par millimeter ned af selve gulvet og behandle det igen. 

 

 

Gulvafslibing er en nem måde at forøge værdien af din bolig på 

Bor du i København kan gulvafslibning i Frederiksberg være en god idé hvis du har en ejerbolig uanset om du går i salgstanker eller ej. Går du med salgstanker er det relativt billigt og hurtigt at få gulvene ordnet af en professionel. Denne minimale udgifter betyder at din lejlighed vil se lysere og mere præsentabel ud. At den ser lys og indbydende ud betyder at lejligheden bliver solgt hurtigere og dermed får en kortere liggetid. Den afkortere liggetid betyder også at man kommer hurtigere videre med livet. 

Gulvafslibning i Frederiksberg kan ikke kun bruges i forbindelse med salg

Det er ikke kun i forbindelse med salg man bør overveje at få lavet gulvafslibning i Frederiksberg. Man kan også overveje at få det gjort i forbindelse med en vurdering af ens bolig i forbindelse med en omlægning af ens lån. For desto højere vurdering desto flere penge kan der lånes i boligen. 

Dog behøver man ikke kun at få det lavet på baggrund af salg. Man kan også vælge at få gulvet slebet udelukkende for at få en pænere finish så ens hjem ser lysere, pænere og i det hele tage mere hjemligt ud. 

Flere Nyheder