GKService – billig gulvafslibning giver dine trægulve nyt liv

05 september 2017 admin
image

Trænger gulvene i din bolig til en gulvafslibning efter mange års slid, eller er du lige flyttet ind i en ny bolig, hvor gulvene er slidte, har mørke pletter eller ridser? Så kan du vælge at hyre en professionel gulvsliber til at løse opgaven. En gulvafslibning består både af selve afslibningen og en efterbehandling som f.eks. lak, olie, lud eller maling, som gør, at gulvet bliver slidstærkt og holder sig pænt i længere tid. Du vælger selv, hvilken type efterbehandling, du ønsker, og den kan bl.a. afhænge af, hvilken type bolig du bor i, og hvilken boligstil du har. Flotte og velholdte trægulve får din bolig til at stråle og øger boligens værdi.

Trægulve med lang holdbarhed og et flot look

Gulvafslibning kan udføres, så ofte der er et behov for det, og det kan variere fra bolig til bolig. Har du kæledyr, som ridser gulvet med deres klør, eller har du mindre børn, som leger på gulvet med legetøj, så kan der være oftere behov for gulvafslibning for at holde gulvene pæne. Det kan også være, at du bor i en bolig, hvor trægulvene er gamle og ikke er blevet slebet i årevis, og nu er de så slidte, at en afslibning og efterbehandling er nødvendig.  Uanset hvilken type efterbehandling du vælger, så kan du være sikker på, at det forøger gulvets holdbarhed. Olie- og lakbehandling er de typer af efterbehandling, som er mest slidstærke og nemmest at vedligeholde og rengøre. Men du kan også vælge ludbehandling, som giver gulvene et flot lyst, mat udseende, der passer godt til den populære lyse skandinaviske boligstil. Eller du kan vælge at få dine gulvet malet i netop den farve, som passer bedst til dit boliginteriør.

Nem og billig gulvafslibning

Gulvafslibning lyder måske omfattende, men når du får et professionelt firma til at udføre opgaven, så kan det klares nemt og billigt. GKService tilbyder billig gulvafslibning på Fyn og Sjælland, og firmaet har mange års erfaring med at udføre opgaver med gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af trægulve. Du får tilbudt hurtig opstart og 3 års garanti på alt arbejde, når du vælger dette firma. GKService tilbyder dig professionel rådgivning forud for gulvafslibning, og du kan altid indhente et uforpligtende tilbud.   

Flere Nyheder