Få bedre vinderchancer ved sportsbetting – læs blog om spil

27 januar 2019 Astrid Pedersen
Få bedre vinderchancer ved sportsbetting - læs blog om spil

Når du vædder med dine venner om udfaldet på en sportskamp, bliver denne automatisk endnu mere interessant. Hvad end der er tale om en fodboldkamp, en boksekamp, en ishockey kamp eller måske en håndboldkamp, tilføjes kampen et ekstra spændings moment. Og når dit yndlings hold eller favorit bokser vinder kampen, er sejrens sødme dobbelt sød for dig, som ikke alene kan triumfere på atleternes vegne, men også stikke en gevinst direkte i lommen.

Sportsbetting – ikke for amatører

Det er dog i sagens natur de færreste, som vædder meget mere end en god flaske vin, en kasse øl, eller en middag med sine venner, kolleger og naboer. Så vil du være med på det niveau, hvor de helt store gevinster kommer til udbetaling, kan du overveje professionel sportsbetting. Du kan selvfølgelig godt spille på sports begivenheder online uden det helt store forhånds kendskab til sporten og spillet, men du risikerer blot at smide dine penge væk på ingenting.

Vil du øge dine vinderchancer, bør du sætte dig grundigt ind i reglerne for online sportsbetting, såvel som i de statistiker, som kan vise dig den største sandsynlighed for et muligt udfald af en kamp. Du kan for eksempel finde disse i sportsmagasiner og årbøger, og her igennem blive klogere på såvel sporten som på selve betting delen.

Online sportsbetting via bookmaker

De fleste former for sportsbetting foregår i dag via bookmaker. En bookmaker er en person eller et firma, som i embeds medfør modtager eller formidler væddemål med faste odds – i modsætning til totalisator spil, hvor odds kan ændre sig efterhånden som indskuddene varierer i størrelse. I Danmark har Danske Spil monopol på bookmaker virksomhed, men du kan godt benytte sig af internationale bookmaker tjenester, hvis du finder, at odds’ne hos Danske Spil er for lave.

Læs mere om online sportsbetting strategi og regler på hyggespil-online.dk

Flere Nyheder