Det er ikke hver gang, der er held med en hos et vikarbureau

08 juni 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Måske kender du det udtryk med, at man skal skynde sig at vente.

Det er lidt en anden måde at sige, at man skal være mobil, stå standby og bare vente på at blive kaldt ind, så der ikke er ventetid, når der endelig er brug for en.

Måske kan man lidt sammenligne det med at være tilkaldevikar, hvor man også skal slå til, når der er kald efter en, men ellers kan man lave, hvad man vil, så længe det ikke kommer i vejen for arbejdet, hvis man bliver kaldt ud.

Man kender især udtrykket fra filmbranchen, hvor man tit skal være parat på lokationen, men hvor alt andet skal gøres klart, men når det så er det, så skal man ind at optage som skuespiller, hvor man ellers kan vente i flere timer, før der sker noget.

vikarbureau

Man må væbne sig med tålmodighed hos et vikarbureau

På samme måde er der jo nogle brancher, hvor der ikke sker så meget i en periode, og hvis det er dét, som man er god til, og man ikke gider afprøve sig i andre brancher eller uddanne sig videre, så må man affinde sig med, at der er nogle perioder, hvor der ikke sker så meget.

Det kan være rent uheld, at der ikke er noget at lave, fordi der ikke er nogle ledige vikarstillinger i en bestemt periode, men måske er det bare sådan i ens branche, at der er sæson for nogle ting, hvor der så er andre perioder, hvor der bare ikke sker noget.

Det er lidt svært at plukke jordbær om vinteren for eksempel.

Af den grund kan det være smart at ligge lidt til side, hvis man har en stor anelse om, at der snart kommer sådan en periode, hvor man ikke tjener så meget, så man har til huslejen og de andre ting i den periode.

Din næste vikaropgave kan komme fra DKvikarservice.dk.

Flere Nyheder