De bedste vilkår for hest og rytter på Haderslev rideskole

02 december 2019 Astrid Pedersen
De bedste vilkår for hest og rytter på Haderslev rideskole

For den seriøse rytter med professionelle ambitioner er det vigtigt at færdes i det rette miljø, hvor de optimale rammer for udfoldelse og læring befinder sig. Det er ikke tilstrækkeligt med den rette hest og en god portion talent for springning eller dressur.

Du vil altid have brug for sparring og undervisning fra erfarne folk, som kan hjælpe dig med at rette de fejl du ikke selv kan se, og forhindre dårlige vaner i at opstå. Kun på den måde kan du udvikle dig fra at være et spirende håb og til at blive en lysende stjerne. Din hest vil også nyde godt af intensiv træning i professionelle omgivelser, og sammen kan I udvikle jer til at blive en harmonisk ekvipage med gode chancer på enten spring eller dressur banen.

Team Møllen og Ridecenter Møllen – professionel rideskole i Haderslev

Leder du efter mulighed for en kombination af opstaldning og kvalitets undervisning i det sønderjyske, kan du med fordel tjekke Ridecenter Møllen ud. Ridecenter Møllen er et ridecenter i top kvalitet, med såvel spring og dressur baner, som lever op til alle internationale konkurrence standarder. Undervisning, træning og uddannelse foregår ved stedets berider, som også sørger for skoling og ridning af de heste, som er til salg via centerets salgsstald.

Lader du samtidig din egen hest opstalde hos Ridecenter Møllen, er du sikker på, at den får den bedste forplejning og rummelige forhold, som det passer sig for en konkurrence hest af en vis kaliber. Og søger du en ny hest, er der altid velredne og velskolede kvalitets heste til salg hos Ridecenter Møllen.

Ridecenter og rideskole af international kaliber

Hos Team Møllen får du samtidig muligheden for at netværke med ligesindede – fra Danmark og fra resten af verden, idet Ridecenter Møllen er centrum for en international tilstrømning af konkurrence ryttere og deres heste, som kommer for at nyde godt af den professionelle træning og de lækre faciliteter. Du kan læse mere på team-moellen.dk

Flere Nyheder